🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محاسبه ی درصد های آسیب من برای دیه از ۳۳۰ میلیون محاسبه خواهد شد یا ۴۸۰ میلیون؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۵

با سلام
بنده در ۱۸ آذر ۱۴۰۰ که راکب بر موتور سیکلت بودم تصادف کردم و مقصر بنده بودم
بیمه نامه ی بنده در ۹ بهمن ۱۳۹۹ شروع شده و در ۸ بهمن ۱۴۰۰ تمام میشه
کارای پزشکی قانونی رو انجام دادم دیه ی راننده ی‌مقصر در بیمه نامه ی بنده ۳۳۰ میلیون ثبت شده میخواستم بدونم محاسبه ی درصد های آسیب من برای دیه از ۳۳۰ میلیون محاسبه خواهد شد یا ۴۸۰ میلیون دیه ی سال ۱۴۰۰؟؟
همچنین بعد از این نظریه ی پزشکی قانونی ۴‌ماه طول درمان بوده یعنی تا اردیبهشت سال ۱۴۰۱ :اگر در سال ۱۴۰۱ مبلغ دیه تغییر کنه چه بیشتر و چه کمتر بشه محاسبه ی دیه ی من نسبت به کدوم سال محاسبه خواهد شد؟؟

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر توجه داشته باشید دیه به نرخ روز محاسبه می شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام ضمن احترام به نظر همکاران عزیز در مورد راننده مقصر بحث دیه مطرح نیست که به نرخ روز محاسبه کردد، غرامت به راننده مقصر تعلق می‌گیرد که بر مبنای ۳۳۰مندرج در بیمه نامه محاسبه خواهد شد.

سلام......
دیه به نرخ روز محاسبه می شود.

سلام.میزان دیه بر مبنای نرخ روز محاسبه میشود ولی پرداخت آن بستگی به سقف تعهدات دارد ....

محاسبه دیه به نرخ روز و یوم الادا می باشد

باسلام و درود به نرخ روز دیه محاسبه خواهدشد.

دیه به نرخ روز محاسبه می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط