🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

محکوم به استرداد هبه شده ام، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۹

من مدت یکساله که عقد رسمی و دائمی کردم با همسرم. متاسفانه بدلیل اینکه همسرم زن صیغه ای خیلی بزرگتر از سنش گرفته و حاضر به تشکیل زندگی مشترک نیست و خیانت کرده من تصمیم گرفتم مهریه ام رو اجرا بگذارم. در روز تولدم مقداری طلا هدیه داده که چند روز پیش درخواست استرداد هبه رو کرده. البته اون طلا ها رو شوهرم با نقشه از من پس گرفت. ولی حالا فاکتور برده و من که از قانون اطلاع نداشتم به قاضی گفتم که پس دادم کادوی تولدش رو اما باز به دلیل نداشتن شاهد بجز خانوادم کسی رو ندارم محکوم به استرداد هبه شدم.
میخوام راه حلی بگین که در مدت اعتراضی که دارم به دادگاه ارائه بدم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه با توجه به اینکه اعلام داشته اید موهوبه را مسترد کرده اید به نظر امکان طرح ادعای جدید ندارید و باید همان ادعای سابق خود را اثبات نمایید و به نظر شاید بتوانید از طریق تقاضای سوگند ادعای خود را ثابت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
باید با یکی از ادله اثبات دعوا پس دادن هدیه را اثبات نمایید. عقد هبه واقع شده است و وقوع عقد هبه مورد اقرار شما قرار گرفته است و ایشان می توانند از هبه رجوع کنند و ظاهرا شرایط رجوع نیز موجود است و رجوع نیز کرده اند پس باید عین را بازگردانید و اثبات بازگردانیدن نیز بر عهده شما است.

وقتی گفتید کادوی تولدش رو پس دادید ، دیگر نمیتوانید درمرحله تجدید نظر حرفتان‌راعوض کنید وادعای جدیدمطرح کنید

با سلام و احترام در جلسه دادگاه عنوان نمایید عین موهوبه در دست شما نیست و از ملکیت شما قهراخارج شده است در این صورت هبه غیر قابل رجوع میشود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط