مخاطرات فروش ملک به صورت وکالت بلاعزل برای فروشنده

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۶

سلام، بر اساس بررسی‌ها گفته میشه مخاطرات معامله ملکی به صورت وکالت بلاعزل بیشتر شامل خریدار هستش. اما برای من سوال هستش که آیا مخاطره‌ای برای فروشنده هم هست که کمتر بهش پرداخته شده باشه؟ مثلا اگر خریدار یا وکیل ملک رو به چند نفر بفروشه یا مالیات ملک برای چندین سال پرداخته نشه و یا از ملک به عنوان وثیقه استفاده بشه، این‌ها میتونه خطری رو متوجه فروشنده کنه؟ کلا می‌خوام بدونم که اگر ما به طور قطعی سند رو به خریدار منتقل نکنیم و به صورت وکالت بلاعزل معامله انجام بشه، چه ریسک‌هایی ممکنه برای ما داشته باشه؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

پیشنهاد میشود که نسیت به انتقال رسمی اقدام نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
بله احتمال اینکه در آینده مشکلاتی به وجود آورد هست توصیه میدشود نقل وانتقال قطعی صورت گیرد

ممکنه مشکلاتی به وجود آورد لذا توصیه میشه نقل و انتقال قطعی انجام بشه

با سلام
ملکی که صرفا یک وکالتنامه راجع به آن تنظیم گردیده و به نام شخص دیگریست قابل توثیق نمی باشد. در هرحال عدم انتقال قطعی ممکن است تبعات و مشکلاتی برای فروشنده نیز به وجود آورد.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که اولا ملک وکالتی به دلیل عدم اثبات مالکیت، اصولا به عنوان وثیقه پذیرفته نمی‌شود، ثانیا در باب تبعات منفی برای فروشنده نیز، می‌تواند در آینده دشواری‌هایی چون ابطال وکالت، ایجاد دردسر برای وراث فروشنده یا خود فروشنده از این باب و یا تحمیل هزینه‌های دیگر شود.

سلام تنها موضوعی که دراین بیع باقی میونه ،انتقال سند رسمی هست که درصورت عدم انتقال ،هرکدام از ایادی مابعد بخواهند دعوی الزام به تنظیم سند رسمی را تنظیم کنند، صاحب سند یکی از اطراف دعوی میباشد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط