🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مختومه شدن پرونده مهریه، به چه معناست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹,۰۸۴

سلام
خسته نباشید
۳ ماه پیش مهرمو اجرا گذاشتم و در خرداد ماه دادگاه تشکیل شد که زوج حضور نداشت و محکوم به پرداخت ۱۱۰ سکه شد و به بنده گفتن ۴۵ روز دیگه بیام دادگاه، الان ۳۵ روز گذشته و من باید هفته دیگه برم جواب بگیرم ولی الان دیدم تو سایث ثنا قسمت خلاصه پرونده زده بود پرونده مختومه شده است،یعنی چی؟
و زوج هنوز اعسار نزده و چند ملک مشاع بنامش هست به ارزش ۲ میلیارد.
آیا اگر زوج اعسار بزند دادگاه قبول میکند؟
و اینکه اگر زوج هیچ اقدامی برای پرداخت مهریه نکرده باشد و اصلا به دادگاه نرفته باشد چه میشود؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مختومه شدن یعنی که پرونده منجر به تصمیم نهایی شده است .
اگر زوج اعسار بزند دادگاه قبول نمیکند
و اینکه اگر زوج هیچ اقدامی برای پرداخت مهریه نکرده باشد و اصلا به دادگاه نرفته باشد ، حکم بر علیه ایشان صادر می شود

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام بهتر است که فورا تامین خواسته بدهید و ملک را توقیف کنید . مختومه شدن به این معناست که پرونده منجر به تصمیم نهایی شده است .

با سلام و احترام
شعبه مذکور به پرونده رسیدگی کرده و رسیدگی به پرونده خاتمه یافته است

مختومه شده . یعنی اون شعبه دادگاه کارش نسبت به پرونده تمام‌شده
طبق توصیحات اعساررد میشود

یعنی شما کاری به اون قسمت نداشته باشید و پس از گذشت فرجه قانونی بروید و درخواست اجرائیه نمایید . پرونده وقتی رای برایش صادر میشود در سیستم مختومه میشود .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط