🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مختومه شدن پرونده کیفری و شکایت مجدد حقوقی برای همان پرونده به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۱۰۵

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم
شخصی به بنده مبلغ حدود 15میلیون تومان پول بذلو بخشش کرده بود و گفته بود که من این پول را درحق خودم برای تو احسان میکنم و به کسی مربوط نیست بنده هم صدایش را ضبط کرده بودم بعداز گذشت مدتی به اصرار برادرش علیه من شکایت کرده و مطالبه ی پولش را کرده بود شهریور ماه سال 94 برای بنده شکایت کیفری جهت کلاهبرداری برایم کرده بود که من با ارایه ی ان صدا به قاضی پرونده ام مختومه شده است و بایگانی شده حالا طرف مجددا برایم شکایت کرده با این موضوع 1.مطالبه ی اعسار دادرسی تمبر 2.خسارت مطالبه در شعبه ی حقوقی شکایت کرده است.
حالا سوال من این است که ایا مدارکی را که به پرونده ی کیفری ارائه کردیم به این پرونده هم ارائه کنیم این هم مختومه میشه یانه؟ منظور از مطالبه ی اعسار چیست؟ با تشکر فراوان

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه پرونده مختومه شده است لذا ایشان نمیتوانند هزینه های دادرسی و ... را از شما مطالبه کنند و نتیجه ای در بر نخواهد داشت.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط