🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مدارک لازم برای صدور سند چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۶

سلام وقت بخیر
مدارک لازم برای سند کردن موتور هندا ۱۳۰۰

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اشخاص صادره از شهرستان :
کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه (حتما دارای مهر برجسته باشد)
اصل بیمه نامه موتور سیکلت
مبلغ ۸۰ هزار تومان هزینه صدور برگ سبز و کارت موتور سیکلت
تحویل یکی از مدارک ذیل به شرط اینکه آدرس این مدارک مربوط به شهر تهران باشد :
– کپی برابر اصل سند مالکیت منزل به نام خریدار یا پدر یا مادر یا همسر به همراه اصل آخرین قبض (آخرین دوره قبض مصرفی سال ۱۳۹۸) برق ، گاز یا آب با تعرفه خانگی و دارای کد پستی

– اجاره نامه چاپی منزل باکدرهگیری و هولوگرام و دارای اعتبار به نام خریدار یا پدر یا مادر یا همسر به همراه اصل آخرین قبض (آخرین دوره قبض مصرفی سال ۱۳۹۸) برق ،گاز یا آب با تعرفه خانگی و دارای کدپستی

– کپی برابر اصل مبایعه نامه به نام خریدار یا پدر یا مادر یا همسر به همراه اصل آخرین قبض (آخرین دوره قبض مصرفی سال ۱۳۹۸) برق ، گاز یا آب با تعرفه خانگی و دارای کدپستی

– اصل آخرین قبض (آخرین دوره قبض مصرفی سال ۱۳۹۸) برق ، گاز یا آب به نام خریدار یا پدر یا مادر یا همسر با تعرفه خانگی و دارای کدپستی

*درصورت ارائه سند به نام پدر یا مادر یا همسر ، کپی شناسنامه صفحه اول و دوم آنها نیز ضمیمه مدارک شود.
* قبض تحویلی باید هم آدرس سند ، اجاره نامه یا مبایعه نامه باشد.
*قبض تحویلی نباید اطلاعیه اخطار قطع باشد.
*درصورت نبودکدپستی برروی قبض ، قبض تلفن ثابت همان آدرس هم ضمیمه شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۰ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط