🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مدارک مورد نیاز برای دریافت سند تک ‌برگ چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۱

با سلام
سند خانه‌ی من "منگوله‌دار" است. برای تبدیل آن به سند تک ‌برگی چه مدارکی باید با خود به دفتر اسناد رسمی ببرم؟ آیا ممکن است از خانه بازدید شود؟

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارایه مدارک هویتی و نیز پرداخت هزینه های مربوطه و به احتمال زیاد بدون نیاز به رویت و متراژ ملک این امر انجام خواهد گرفت

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام . مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی . مدارک احراز هویت مالک . تکمیل فرم های مربوطه که در دفتر خانه در اختیار شما قرار می دهند. واریز هزینه پست و هزینه دفترخانه و حدوا ۴۰ روز کاری زمان می برد

فقط مدارک قانونی و مبلغی هم دردفترخانه از شما می گیرند

اصول اسناد مالکیت و هویتی از قبیل کارت ملی و شناسنامه مورد نیاز خواهد بود

درود
اصل سند مالکیت و مدارک هویتی شما نیاز می باشد.

صرفا با ارائه کارت ملی و شناسنامه و همینطور تحویل اصل دفترچه سند مالکیت به یکی از دفاتر اسناد رسمی و پر کردن فرمها و پاکت مخصوص که در دفترخانه در اختیارتان قرار میگیرد میتوانید روند تعویض سند را آغاز نمایید . البته مبالغی نیز در دفترخانه بابت خدمات اداری و پستی دریافت خواهد شد . از این رو حتما کارت بانکی نیز باید همراهتان باشد .

سلام خیر نیازی به بازدید منزل نیست صرفا هزینه های مالیات و شهرداری را پرداخت میکنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط