مدرک بودن فایل صوتی به زبان عربی برای اثبات مالکیت تجاری

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۴

آیا فایل صوتی می‌تواند سند خوبی برای ادعای مالکیت جرم مال آمر در امر تجارت باشد؟ سند دستنویس(دستخط) هم دارم که حس میکنم باید بعد از شنیدن دروغگویی آن‌ها و اطمینان از عدم پذیرش حق بودن خطاگر طبق یک لایحه برای قاضی بفرستم. اگر قاضی فایل صوتی را درست کارشناسی نکند، چه کار کنم؟ چون به زبان عربی هست نه فارسی.

۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فایل صوتی ابتدا به فارسی باید برگردانده شود.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که صدای ضبط شده اماره است، در کنار سایر ادله می‌تواند موثر باشد.

با سلام
جزو ادله میتونه محسوب بشه

سلام وقت بخیر، جزو ادله میتونه محسوب بشه

بسمه تعالی. در صورت اقرار طرفین که گفتگوی تلفنی یا غیرتلفنی متعلق به انهاست و درخواست قاضی مبنی بر اماره پرونده میتواند موثرباشد.
از لطایف کلام اینکه چنانچه احدی از طرفین مکالمه یا شخصی که بر علیه آ ن، از اینکه بدون رضایتش صدایش رامخفیانه ضبط کردید یقینا اکر بر علیه ضبط کننده صدا طرح شکایت نماید تبعات سنگینی متحمل ضبط کننده صدا خواهد شد.

با سلام،اگر صدا واضح باشد دقیق بررسی می شود نگران نباشید.اما صدا اماره است یعنی از دیل عیفتر است.

با سلام. به عنوان اماره می تواند مورد استفاده قرار گیرد و اعتبار آن از سند یا دلیل پایین تر هست.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط