🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مراحل اقدام جهت انحصار وراثت با برگه پزشکی قانونی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۰

برای انحصار وراثت با برگه پزشکی قانونی اولین جایی که باید مراجعه کنیم کجاست؟ میشه به ترتیب بگید لطفا؟ یکی از فرزندان خارج از ایران هستش و امکان بازگشت نداره، چجوری میشه وکالت گرفت یا اصلا نیاز هستش که وکالت بده به ما که بتونیم سندها رو به نام مادر بزنیم؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای انحصار وراثت هر یک از ورثه به طرفیت سایر ورثه اقدام به اخذ آن از طریق شورای حل اختلاف می‌نماید
برای شخصی که خارج از کشور است از طریق سفارت سا کنسولگری ایران در آن کشور وکالت میدهد

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

سلام .یکی از وراث پس از تهیه فرم استشهادیه که به تایید یکی از دفاتر اسناد رسمی رسیده است به دفتر خدمات قضایی مراجعه نماید و دادخواست انحصار وراثت را ثبت نماید .جهت انتقال مال نمامی وراث باید حضور داشته باشند و یا به مادر وکالت دهند

با سلام
اخذ گواهی حصر وراثت توسط هریک از ورثه به تنهایی قابل اقدام می باشد. جهت انتقال اموال، شخصی که مقیم خارج می باشد بایستی به کنسولگری یا سفارت ایران در کشور محل اقامت مراجعه و اعطای وکالت نماید.

سلام، هر یک از وراث به تنهایی میتواند اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت نماید.
اما در خصوص انتقال اموال یا سهم الارث فرزند مقیم خارج از کشور به نام مادر نیاز به اعطای وکالت از طریق سفارت یا کنسولگری ایران در کشور مربوطه می باشد.

با سلام
برای دادخواست انحصار وراثت نیازی به حضور تمام وراث نیست و یکی از ورثه هم می تواند با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را ثبت کند.
شخص مقیم خارج از کشور می تواند از طریق کنسولگری یا سفارت اعطای وکالت کند.

با سلام
برای گرفتن انحصار وراثت نیازی به حضور همه وراث نیست و یکی از فرزندان به وکالت از دیگر وراث اقدام به گرفتن انحصارکنند ولی برای انتقال سهم حضور ایشان در دفتر خانه الزامی می باشد مگراینکه به یکی از وراث از طریق کنسولگری وکالت برای انجام انتقال بدهد

با سلام
انحصار وراثت از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ممکن است و نیازی هم به حضور همه وراث نیست بلکه حتی یک نفر از آنها هم میتواند از این بابت اقدام کند
اما جهت وکالت حضور شخص الزامیست و شخص خارج از کشور با مراجعه به کنسولگری یا سفارت ایران در کشوری که مقیم آنجاست نسبت به اعطای وکالت اقدام کند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط