🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مراحل شکایت بابت چک صیادی برگشتی و متواری شدن صادرکننده چک

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۹۰

باسلام و عرض ادب، من کمتر از ۲ ماه پیش به شخصی لپ‌تاپ فروختم به مبلغ ۳۳ میلیون تومان و او به من به تاریخ آخرماه چک صیادی داد. من همان جا هنگام فروش لپ‌تاپ بررسی کردم و فهمیدم وضعیت دسته چک ایشان سفید هست(بدون چک برگشتی)، بعدا من در تاریخ سررسید چک به بانک مراجعه کرده و متوجه شدم چک موجودی نداره. من باب حفظ آبروی صادرکننده چک تا یک هفته چک را برگشت نزدم، اما بعد از یک هفته برگشت زدم و به صورت تقریبی مسئول بانک گفت: تعداد چک‌های برگشتی ایشون بیش از ۱۶۰ فقره هست به مجموع بیش از ۲۰ میلیارد تومان بدهی و دقیقش را صرفا با حکم قضایی می‌توانیم اعلام کنیم! من بعد از شنیدن این موضوع، بلافاصله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اقدام به صدور اجرائیه نمودم.
حدود دو روز پیش اجرائیه صادر شد و به محکوم ۱۰ روز مهلت داده شده بود. میترسم تو این مهلت و یا قبل از آن، صادر کننده چک اقدام به فرار از کشور کند! ضمنا صادرکننده چک اصلا به تماس پاسخ نمی‌دهد. لطفا راهنماییم کنین الان باید چه کار کنم و چه اقداماتی لازم هست؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض ادب
پس‌از تشکیل پرونده اجرایی و استعلامات سه گانه برای شناسایی اموال‌م توانید ممنوع الخروجی را درخواست کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۳۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان

با سلام‌
میتوانید پس از وصول پرونده در اجرای احکام درخواست ممنوع الخروج دهید

سلام

ممنوع الخروجی پس از تشکیل پرونده در اجرای احکام استعلام سه گانه اموال امکان پذیر است

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که می‌توانید پس از تشکیل پرونده اجرایی، نسبت به ممنوع‌الخروجی ایشان اقدام کنید.

سلام وقت بخیر
قطعا با توجه به سابقه نامبرده طلبکاران سابق ممنوع الخروجی ایشون رو گرفتن

با سلام
در حال حاضر اقدام خاصی متصور نیست. پس از تشکیل پرونده در اجرای احکام و عدم شناسایی اموال می توانید ممنوع الخروجی وی را تقاضا نمایید.

پس از صدور اجرائیه و ارسال به واحد اجرا می توانید درخواست های ضروری را انجام دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط