🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مراحل صدور گواهی نشوز زوجه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸,۱۱۹

سلام
گواهی نشوز چجوری صادر میشود؟
منظورم اینه تو رای و توی اجراییه چه چیزی باید باشد؟
آیا اگر در صورتجلسه کلانتری نوشته باشند زوجه حاضر به تمکین بود.
اما به خانه ش نرفته باشه گواهی نشوز صادر مدشود؟

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صورت جلسه کلانتری فقط اماره است . برای اثبات نشوز باید ابتدا اظهارنامه به منظور تمکین سپس دادخواست الزام به تمکین و در نهایت تقاضای اجرائیه نمایید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان

گواهی نشوز چجوری صادر میشود؟
منظورم اینه تو رای و توی اجراییه چه چیزی باید باشد؟
بعد از تشکیل دادگاه خانواده و عدم حاضر شدن زوجه به تمکین نشوز محقق می شود
آیا اگر در صورتجلسه کلانتری نوشته باشند زوجه حاضر به تمکین بود.
اما به خانه ش نرفته باشه گواهی نشوز صادر مدشود؟
خیر صادر نمیشود اما راه را برای صدور رای در دادگاه خانواده مبنی بر نشوز بسیار هموار می کند

گواهی نشوز توسط اجرای احکام مدنی صادرمی گردد . یعنی زنی که حاصر به تمکین نمی باشد

با سلام ووقت بخیر
هروقت زوج دادخواست الزام به تمکین به طرفیت زوجه دهد و زوجه تمایلی به تمکین نداشته باشد و طبق رای دادگاه ناشزه محسوب شود حکم ناشزه بودن زوجه صادرمیشود .و بعدازآن درخواست صدوراجراییه کنید صرف صورت جلسه کلانتری دال بر عدم تمکین دلیل بر ناشزه بودن ایشون نیست .

با درود دادخواست الزام به تمکین در دادگاه خانواده جداگانه رسیدگی و مانند تمام دادخواست ها مراحل بدوی و تجدیدنظر و اجراییه دارد و یک صورتجلسه کلانتری برای این کار کفایت نمیکند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط