مرجع رسیدگی به دادخواست رفع توقیف خودروی توقیفی بابت بدهی مالیاتی

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۴

سلام وقت بخیر؛ ماشین بنده توسط پلیس آگاهی به دلیل بدهی مالیاتی توقیف شد. الان می‌خوام دادخواست رفع توقیف بدم، این دادخواست بر اساس اینکه ماشین وسیله امرار معاش من بوده و مستثنیات دین میخوام طرح کنم، سوالم اینه این دادخواست باید خطاب به کدام مرجع نوشته بشه؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به مرچع صادرکننده دستور توقیف مراجعه کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان

با سلام
کدام مرجع دستور توقیف خودروی شما را صادر نموده است ؟ به همان مرجع رجوع شود

با سلام
خطاب به مرجع صادرکننده دستور توقیف خودرو .

درود
به مرجعی که دستور توقیف را صادر نموده است

باید بررسی کنید که مرجع صدور دستور توقیف خودرو کجا می باشد . درخواست اعلام مستثنیات باید به مرجع صادرکننده دستور ارائه شود .

سلام وقت بخیر
پلیس اگاهی به قضیه بدهی مالیاتی ورود نمیکنه الا اینکه قضیه مالیاتی شما تبدیل به جرم مالیاتی به عنوان یک جرم اقتصادی شده باشه.
باید از دادسرا پیگیری کنین و ببینین پرونده شما در چه مرحله ای و زیرنظر کدوم قاضیه، از همان مقام قضایی درخواست رفع توقیف کنین

درود بر شما، دوست گرامی خطاب به مرجع صادر کننده دستور توقیف بایستی طرح شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط