🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مرجع رسیدگی شکایت از بنیاد مسکن و نحوه اقدام

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۵

سلام، ۵۰۰متر زمین از بنیاد مسکن به من واگذار شده که پولش رو هم پرداخت کردم. بعد از گذشت ۵سال هنوز بهم سند نمیده، میگه زمین از منابع طبیعی به ما واگذار شده و ما حقوق عرفی منابع طبیعی رو پرداخت نکردیم. میگه باید صبر کنید تا زمانی که ما حقوق عرفی این زمین‌ها رو پرداخت کنیم. الان بنده کجا برم شکایت کنم؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از اونجایی که طبق ماده ۱ اساسنامه بنیاد مسکن بنیاد نهاد انقلابی است و طبق قسمت الف بند یک ماده ۱۰ قانون دیوان عدالت اداری شکایت علیه نهادهای انقلابی در صلاحیت دیوان عدالت اداری است بنابراین هرگونه شکایت علیه بنیاد مسکن در صلاحیت دیوان عدالت اداری است و شما باید به دیوان عدالت مراجعه کنید البته اول مقدمات و مدارک لازم رو بایستی بر اساس تشریفات مقرر قانون دیوان عدالت از بنیاد اخذ و منضم به دادخواست نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام میتوانید اقدام به طرح دعوی نمایید

با درود ، ابتدا طی درخواست کتبی به مدیریت بنیاد مسکن، تقاضای تنظیم و انتقال سند رسمی ملک خریداری را نمایید اگر عمل نکرد یعنی نتیجه منفی را بصورت کتبی اخذ کنید سپس باستناد نظر کتبی بنیاد مسکن و مدارک خرید ملک و نقشه محل، دادخواست حقوقی الزام منابع طبیعی و بنیاد مسکن به تنظیم و انتقال سند رسمی بنام خود در یکی از دفاتر اسناد رسمی و انجام تشریفات انتقال سند بر علیه هر دو (بنیاد مسکن و منابع طبیعی) از دفتر خدمات قضایی به دادگاه حقوقی محل وقوع ملک مطرح نمایید.
جهت پاسخ قاطع تصاویر اسناد و مدارک خود را از بنیاد وکلا به ما ارسال کنید تا راهکار مناسب و قانونی ارایه گردد

بادرود
ب طرفیت هردو ارگان دادخواست تقدیم نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط