🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مزاحمت همسایه طبقه بالا را چگونه باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳۴

با سلام.
همسایه طبقه بالایی ما یه پیرزن هست که هر روز عروس و نوه هاش میان و جمع میشن و نوه هاش امون مارو بریدن از بس بالا پایین میپرن..صبح ظهر شب و هر روز اونم به شدت..و همش در حال رفت و آمدن.....دیگه خسته شدیم..بارها تذکر دادیم اما انگار نه انگار و همیشه طلبکار هم هستن....خواستم بدونم چه کار میتونیم بکنیم تا از این وضعیت خلاص شیم اصلا آرامش و آسایش نداریم

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به سلب آسایش می توانید به عنوان مزاحمت اقدام به شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
در صورتی که ایجاد سرو صدا و سلب آسایش نمودند بایستی با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته و صورتجلسه شود

باسلام میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه مبنی بر مزاحمت تنظیم نمایید در صورت تکرار به مزاحمت میتوانید به استناد اظهارنامه علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.

باسلام
اظهارنامه برای ایشان ارسال کنیدودرصورتی که تاثیرنداشت براعلیه ایشان شکایت مزاحمت طرح کنید

با توجه به سلب آسایش می توانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید

ابتدائا اظهار نامه ای برای ایشان تنظیم و ارسال کنید و در صورت عدم توفیق میتوانید دادخواست تنظیم کرده و یا پلیس را در جریان بگذارید.استشهاد از شهود نیز کارساز هست

سلام ، نسبت به گزارش از طریق پلیس ۱۱۰ اقدام کنید ، مخصوصا اگه همسایگان دیگه رو بتونید همراه کنید ، میشه شکایت مزاحمت مطرح کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط