مسئولیت موجر در عدم تشکیل پرونده مالیات بر درآمد توسط مستاجر

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۵ #62547681

من ۶ سال مغازه‌ام را به فردی اجاره داده‌ام. خودم به صورت کامل مالیات بر اجاره را پرداخت کرده‌ام ولی مستاجرم پرونده‌ای در اداره مالیات باز نکرده و مالیات بر درآمد هم پرداخت نکرده. از اداره مالیات که در مورد مسؤلیت پرداخت مالیات ایشان سوال کردم، جواب دادند که اگر مستاجر پرونده مالیاتی باز می‌کرد خودش هم مسؤل پرداختش بود ولی اگر پرونده‌ای باز نکند من مسؤل پرداخت مالیات ایشان هستم. آیا از نظر قانونی همین‌طور است؟ اگر این‌طور باشد ایشان می‌تواند الان پرونده‌ای برای ۶ سال گذشته باز کند تا حداقل مسئولیت پرداخت مالیاتشان از من ساقط شود؟

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرچه این موضوع در رابطه با حق بیمه کارگران درست است ولی در رابطه با مالیات چنین موضوعی صحت ندارد.

سلام
در بحث مالیات چنین چیزی را بنده ندیدم اما در مورد تامین اجتماعی شما موظف هستید در پایان مدت اجاره از مستاجر تقاضای مفاصا حساب بابت پرداخت حق بیمه کارگران خود را کنید در غیر اینصورت شما به عنوان مالک مسول هستید .

با سلام
خیر مستاجر خود مسئول پرداخت مالیات مرتبط با کسب و کاری که بدان اشتغال دارد می باشد نه شما.

سلام خیر استدلال ایشان غلط و غیرقانونی است چرا که مالیات بر مستغلات با ورود کدملی مستاجر انجام می شود و مسئولیت مالیات بر مشاغل بر عهده مستاجر است مگر اینکه شما شریک در کار بوده باشید