مستاجر هیچ اقدامی ننموده برای بردن اموال با اینکه اظهارنامه هم ارسال کردم تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱

با سلام
آیا میتونم اموال مستاجر را به بیرون از سوله ها انتقال دهم به جهت لازم بودن سوله ها واسه نصب دستگاه های خودم الان دو ماه است مستاجر هیچ اقدامی ننموده برای بردن اموال با اینکه اظهارنامه هم ارسال کردم ؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اگر قرارداد ایشان به اتمام رسید می بایست علیه ایشان دادخواست صدور تخلیه ملک مطرح کنید و اگر پس از دستور تخلیه نیز اقدامی نمود از شورا بخواهید امین معرفی کند و سایل با حکم و تشریفات قانونی با محل تعیین شده منتقل کنید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۶ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

چنانچه اجاره نامه دارید ومهلت تمام شده باید درخواست تخلیه کنید تا دادگاه وسائل را تخلیه کند وشما حق جابجایی وسائل را ندارید

با سلام
خیر بایستی اقدام قانونی نمایید.

سلام با توجه به ارسال اظهارنامه و عدم پاسخ از جانب ایشان می توانید این کار را انجام دهید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط