🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مستمری زن بازنشسته آموزش‌وپرورش دارای دختر، به شوهر می‌رسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷

سلام، زنی که بازنشسته آموزش‌وپروشه و دارای همسر و دو دختره. دخترها مجرد ۳۶ساله بی‌شغل و شوهر ۶۳ساله و حقوق بگیر دولت نیست. درآمدش از اجاره دو خانه‌ای هست که داره و ۸۰۰میلیون سپرده بانکی هم داره. زن، دخترها و شوهر رو از اول تا الان بیمه خدمات درمانی کرده و پشت کارت منزلت بازنشستگی هم افراد تحت تکفل اسم شوهر و دخترهاش نوشته شده. ۱_ اگر خانم فوت کنه، حقوقش فقط به دخترانش میرسه یا به شوهر هم میرسه؟ ۲_ اگر شوهر ادعا کنه که از کار افتاده‌ست و درآمدی نداره با اینکه سپرده بانکی و اجاره‌خانه‌ها رو داره، آیا حقوق زن فوت شده‌ش میتونه شامل حالش بشه چون تحت تکفلشه؟ اگر بله، زن الان که در قید حیاته چه کار کنه که حقوقش فقط به دخترانش برسه نه شوهر؟ از اداره آموزش‌وپرورش پرسیدم میگن فقط به دخترها میرسه نه شوهر؛ ولی اینترنت میگه حقوق بازنشسته تامین اجتماعی به شوهر از کارافتاده هم میرسه، حال اینکه زن بازنشسته آموزش و پرورشه نه تامین اجتماعی، لطفا راهنماییم کنید با این شرایط کدام درسته؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، وقت بخیر از صندوق بازنشستگی کشوری این موضوع را پیگیری نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام از کارشناسان صندوق مربوطه پیگیری بفرمائید.

بادرود
بر اساس اطلاعات موجود، حقوق بازنشستگی خانم پس از فوت ممکن است به دخترانش منتقل شود، اما شوهر نیز ممکن است تحت شرایط خاصی حق دریافت حقوق داشته باشد.

سلام اصولا به فرزندان دختر مجرد فاقد همسر میرسد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط