🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مستندات قانونی برای مطالبه خسارت و هزینه داوری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۸۳

سلام، خواهان در دادخواستی به ۱_ مطالبه وجه سفته ۲_ خسارت تاخیر تادیه ۳_ هزینه داوری
به داور طرح نموده. حال داور به علت عدل و انصاف، نمی‌خواد به خواسته تاخیر تادیه حکم بدهد و یا رد کند. با در نظر گرفتن اینکه خواهان خواسته خودرا به این دو کلمه (تاخیر تادیه) بسنده و تقویم و زمان مشخص نکرده، داور در رای خود با چه متن و مستند قانونی برای (تاخیرتادیه) قرار عدم استماع صادر کند؟

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتی که داور خلاف قانون رای دهد قابلیت ابطال دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
خسارت را در دادخواست مطرح کنید و مبدا آن تاریخ تقدیم دادخواست می باشد

با سلام
صدور قرار عدم استماع ممکن نیست. چنانچه سفته واخواست نشده باشد مبنای محاسبه خسارت مزبور، تاریخ تقدیم دادخواست خواهد بود.

با سلام، خسارت تاخیر تادیه مطالبه وجه سفته از تاریخ واخواست سفته قابل احتساب است اما در صورتی که سفته در موعد قانونی توسط ذینفع واخواست نشده باشد، از تاریخ تقدیم دادخواست محاسبه می‌شود.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که خسارت را بایستی در دادخواست عنوان کنید. مبدا لحاظ آن از تاریخ تقدیم دادخواست است.

سلام در دادخواست مطالبه خسارت تاخیر عنوان شده وباید از زمان دادخواست محاسبه شود.

سلام در دادخواست مطالبه خسارت تآخیر شده است وباید از زمان دادخواست محاسبه شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط