🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مشخص شدن علت فوت قتل یا مرگ طبیعی چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۹

با عرض سلام
برادر بنده حدود سه ماه میشه فوت کرده. با پسر خالم دعواشون میشه بعد یه اتوی لباس سنگین میزنه توی صورت برادم که از بینیش خون میاد میبرن اورژانس عکس از بینی میگیرن که مشخص میشه بینیش خرد شده. پزشک هم میگه الان بینی ورم داره چند روز دیگه ببرید شهرستان عمل کنید. اتفاق ساعت ۵عصر بوده بعد شب که میشه میخابه حدود ساعت ۳شب متوجه میشن رنگ پاهاش کبود شده نفسش هم بند اومده د.دوباره میبرن دکتر.اونجا دکتر هر کاری میکنه نمی تونه احیا کنه تا اینکه فوت میکنه.
پزشک قانونی بردیم کالبد شکافی کردن.گزارش او لیه هم گفتن فکش هم شکست. احتمال ضربه مغزی هم هست.هنوز جوابی نیومده میگن جواب نهایی از تهران میاد.علت فوتش هنوز نگفتن.
لازم بذکر هست برادرم قبلا تریاک مصرف میکردن. ولی زمان فوتش تازه از کمپ ترک اعیاد اومده بوده دوماه کمپ بوده ده روز بعد که از کمپ بیرون اماده بود این اتفاق افتاد. ترک بوده ولی شاید شب حادثه مسکن مصرف کرده باشه یا مواد مخدر بخاطر دردی که داشته.ایا اگه بخاطر دردش چیز مصرف کرده باشه. سم شناسی جوابش مثبت باشه. که چیزی مصرف کرده.ایا قتل حساب نمیشه.وکسی که اونو زده محکوم به زندان نمیشه بخاطر ضربه ای که بهش زده.
با سپاس فراوان رسولی

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قطعا عمل ارتکابی قتل محسوب خواهد شد ولی ممکن است قتل غیر عمدی باشد لذا اینکه مجازات حبس چقدر در نظر گرفته میشود را قاضی تعیین خواهد کرد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط