🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مشمول جرایم قابل گذشت هستند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۹۱

آیا جرایم موضوع مواد ۴۹۸ ۴۹۹ و ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی کتاب تعزیدات جزو جزایم قابل گذشت می باشند؟ به چه استنادی؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرایم مندرج در مواد یاد شده از جرایم غیر قابل گذشت می باشد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

باسلام
خیر غیرقابل گذشت است . در خصوص قابل گذشت بودن یا غیرقابل گذشت بودن جرائم به ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی مراجعه فرمایید.

سلام. با توجه به قانون مجازات اسلامی و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری که مصادیق جرایم قابل گذشت رو بیان کردن، موارد اعلامی از سوی شما جرم غیر قابل گذشت محسوب می شوند

خیر غیر قابل گذشت هستند
مستند : ماده ۱۰۴ قانون مجازات اسلامی

با درود
خیر غیرقابل گذشت هستند. اصل بر غیرقابل گذشت بودن است.
پاسخ شما را مواد ذیل الذکر نهفته است :
ماده ۱۰۳ - چنانچه قابل گذشت بودن جرمی در قانون تصریح نشده باشد، غیرقابل گذشت محسوب می شود مگر اینکه از حق الناس بوده و شرعا قابل گذشت باشد.
ماده ۱۰۴ - علاوه بر جرائم تعزیری مندرج در کتاب دیات و فصل حدقذف این قانون و جرائمی که به موجب قوانین خاص قابل گذشت می باشند، جرائم مندرج در قسمت اخیر ماده (۵۹۶) و مواد (۶۰۸) ، (۶۲۲) ، (۶۳۲) ، (۶۳۳) ، (۶۴۲) ، (۶۴۸) ، (۶۶۸) ، (۶۶۹) ، (۶۷۶) ، (۶۷۷) ، (۶۷۹) ، (۶۸۲) ، (۶۸۴) ، (۶۸۵) ، (۶۹۰) ، (۶۹۲) ، (۶۹۴) ، (۶۹۷) ، (۶۹۸) ، (۶۹۹) و (۷۰۰) از کتاب پنجم «تعزیرات» نیز قابل گذشت محسوب میشوند.

درود
جرایم قابل گذشت در قانون مجازات اسلامی و قانون کاهش مجازات حبس تعزیری تصریح شده اند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط