🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مشکلم با همسر وقاضی پرونده

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۴۶

2سال و نیم عقد کردم یکسال میشه که همسرم به دیدنم نیومده 6ماه هم کلا تلفن نمیزنه منم زنگ میزدم جواب نمیداد نفقه هم که اصلا نمیداد دادخواست طلاق دادم اومده همه رو تکذیب کرده و عدم تمکینم گرفته قاضی هم طرف اونو گرفته و به من اجازه نمیده حرف بزنم ولی اون میتونه حرف بزنه مهریه ام هم 14 سکه بود چون میدونست میخوام جدا بشم با نقشه قبلی و با حمایت خونوادش اومد جلو و در مدت کوتاهی خیلی خوب شد و با قول و قسم که مهریمو کم کم میده منو برد محضر و گفت امضا کن که همه رو گرفتی منم بهش اعتماد کردمو این کارو کردم بعد از این قضیه گفت تو همه مهریه تو گرفتی منم طلاقت نمیدم دنبالتم نمیام شکایتم کنی میام میگم خونه گرفتم نیومد زندگی کنه دقیقا کاری که داره انجام میده. استشهادیه محلی هم با مهر هیات امنا مسجد هم تو پرونده ام دارم که یکساله نیست الان موندم با این کاراش و اقای قاضی که اجازه حرف زدن به من نمیده

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این خصوص بهتر است با یک وکیل متخصص مشاوره نمایید برای این امر می توانید با شماره تلفن های موسسه تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط