🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مشکلی برام پیش نمیاد چون با قولنامه دستی و عادی موتور رو خریدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴

سلام خدمت اساتید محترم بنده یک موتور سیکلت آپاچی حدودا یک سال پیش خریدم که داخل سندش بصورت کامپیوتری به اسم یه آقا خورده بود که نفر اول بود و موتور چند دست قولنامه ای خرید و فروش شده بود و من بصورت ( قولنامه دستی) از یک شخص عادی از یک شهر دیگه خریدم و بعد از مراجعه به بنگاه موتورسیکلت همراه شخص فروشنده برای دریافت مدارک که دست بنگاه بود بنگاه به صورت دستی اسم و مشخصات منو با خودکار داخل سند قید کرد و حدود چند ماه قبل موتور سیکلت رو از همون شهری که خریده بودم توی همون شهر به شخص دیگه ای با ( قولنامه بنگاهی ) فروختمش الان بعد از چند ماه که موتور رو فروختم و تمام مدارک موتور از جمله سند موتور و...رو تحویل دادم به خریدار مثل اینکه خریدار موتور رو به شخص دیگه ای فروخته والان میگن شما بیا پلیس +۱۰ چند تا برگه رو امضاء کن و اینکه ما برگ سبز رو به اسم تو میزنیم و دوباره تو به اسم ما انتقال بده من شک کردم چون ایشون گفتن موتور توی پارکینگه و میترسم اگه برگ سبز رو به اسمم بزنن چون اون موقع مالک موتور من محسوب میشم ممکنه یه خلافی بکنن که برام دردسر درست بشه بهتر نیست برن از طریق قانون شکایت کنن تا مراحل قانونی طی بشه؟ البته فکر کنم موتور از اولش برگ سبز نداشت و فقط برگهای سفید رو داشت و مدارک دیگه و اینکه مشکلی برام پیش نمیاد چون با قولنامه دستی و عادی موتور رو خریدم؟ البته با قولنامه رسمی فروختمش ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر تاریخ در قولنامه ای که خریدید و قولنامه که بفروش رساندید درج شده باشد و شاهد ها آن را امضاء کرده باشند مشکلی متوجه شما نیست

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام.انتقالهای پی در پی باید بررسی گردد و شما اجازه بدهید انها مراحل را بطور قانونی پیگیری نمایند.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط