🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مصادره مسکن توسط بانک در صورتیکه مستاجر داشته باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۲۸۱

سلام، مستاجر منزلی هستیم این واحد مسکونی رو یک‌ سال رهن در یک املاکی کردیم.
که بعد سه چهار ماه متوجه شدیم، کل ساختمان در گرو بانک هست و صاحب خانه اقساط رو پرداخت نکرده ، و سایر طبقات هم واحد ها رو چند سال پیش با مبلغ اندکی پیش خرید کردن بدون دریافت سند یا برگه معتبری.
حالا بانک قصد داره ظرف یک ماه آینده، کل ساختمون رو بفروشه و بدهی خودش رو از اون کسر کنه و واگذار کنه به شخص جدید.
الان می‌خوام بدونم که تکلیف ما که مستاجر هستیم و این خونه رو رهن یکساله کردیم چی میشه؟؟؟؟
اینطور شنیدیم که باید ما هم تخلیه کنیم و از صاحبخونه قدیم شکایت کنیم، منتظر بمونیم تا پول رهن ما بهمون برگردونن
ما باید چه اقدامی کنیم لطفا راهنماییمون کنید
با تشکر فراوان.

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر میتوانین تا پایان قرارداد بمانید و برای پول رهن خودتون از مالک قبل شکایت کنین

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۷۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با سلام
موجر میبایست شما را از رهن مطلع مینمود و با حفظ حقوق مرتهن به شما اجاره میداد اگر که قبل از این که اجاره داده باشد ملک در رهن بوده و اگر بعد از اجاره در رهن باشد بانک میباید تا زمان انقضای اجاره صبر کند که بعید به نظر میرسد و شما در حالت اول باید تخلیه نمایید و به موجب مستندات مبنی بر تخلیه خارج از موعد مبلغ ودیعه پرداختی را مسترد نمایید

با درود بله اگر بدون رضایت مرتهن اجاره هم داده شده باشد شما صرفا به موجر میتوانید مراجعه کائو

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدتا قرارداد به اتمام نرسیده باشد می توانید ساکن باشید .

شما تا پایان مدت اجاره می توانید بمانید و برای دریافت ودیعه دادخواست بدهید

با سلام :
خیر شما تا پایان مدت زمان اجاره می توانید در ملک بمنید.
در پایان مدت زمان با دریافت جه قرض الحسنه اجاره ملک را تحویل می دهید .

خیر شما تا پایان مدت قرارداد اجاره میتوانید در آنجا سکونت داشته باشید و بعد از اتمام آن با گرفتن ودیعه میتوانید تخلیه کنید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط