🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مصادیق مستثنیات دین زوج در زمان مطالبه مهریه زوجه

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۱۰

مستثنیات دین در خصوص توقیف اموال بابت مهریه چه چیزهایی هستند؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و درود فراوان
در ماده ی۲۴ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی مستثنیات دین مشخص شده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام ماده ۲۴ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی مستثنیات دین تعیین و مشخص گردید

با سلام
در ماده ی۲۴ قانون نحوه ی اجرای محکومیت های مالی مستثنیات دین مشخص شده است.

سلام در ماده ۲۴قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی موارد مستثنیات دین ذکر شده است.

سلام ماده ۲۴قانون اجرای احکام مدنی مشخص نموده اعم از یک منزل مسکونی و یک خودرو در حد عرف و ...

با سلام
جهت آگاهی از موارد مستثنیات دین به ماده ۲۴ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مراجعه نمایید.

مستثنیات دین صرفا شامل موارد زیر است:

الف - منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم‌علیه در حالت اعسار او باشد.

ب - اثاثیه موردنیاز زندگی که برای رفع حوائج ضروری محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی لازم است.

ج - آذوقه موجود به قدر احتیاج محکوم‌علیه و افراد تحت تکفل وی برای مدتی که عرفا آذوقه ذخیره می‌شود.

د - کتب و ابزار علمی و تحقیقاتی برای اهل علم و تحقیق متناسب با شان آن‌ها.

ه - وسایل و ابزار کار کسبه، پیشه‌وران، کشاورزان و سایر اشخاص که برای امرار معاش ضروری آن‌ها و افراد تحت تکفلشان لازم است.

و - تلفن موردنیاز مدیون.

ز - مبلغی که در ضمن عقد اجاره به موجر پرداخت می‌شود، مشروط بر اینکه پرداخت اجاره‌بها بدون آن موجب عسر و حرج گردد و عین مستاجره موردنیاز مدیون بوده و بالاتر از شان او نباشد.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط