🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مصرف مشروبات الکلی و ایحاد رعب وحشت توسط سلاح سرد چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۹۹

سلام
ما داشتم از خیابانی با ماشین عبور میکردیم که یهو دیدم پشت سرمون کاروان ماشین عروسه ، یکی از اونا خیلی بد پیچید جلوی ماشین ما که نزدیک بود تصادف بشه ، بعد چند صد متر جلوتر ماشین ها ایستادن و ادمای این ماشین که حالت عادی نداشتن به طرف ما امدن و ما هم که داخل ترافیک مجبور به ایستادن ، درگیری پیش امد با چاغو روی ماشین کشیدن و با ضربه بع در های ماشین اسیب زدن ، وقبل از رسیدن نیرو انتظامی توسط ادمها متواری شدن و حتی گروه ماشین های عروسی هم پخش شدن ، ما همان موقع پلیس امد گذارش نوشت و گفت توقیف پلاک میگیریم ، الان میخوام بدانم نتیجه ای داره ؟ ایا جزایی داره چون با چاغو حمله کردن ؟ و حالت عادی نداشتن اگه هست لطف کنید بگید چطور پیگیر باشیم .
صرفا میخوام برای اینکه خدایی نکرده چنین بلایی سر یک نفر دیگر نیارن پیگیری کنم

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حمل سلاح سرد توسط آن افراد جرم است ولی مست بودن آنها خیر چون ادله ای برای اثبات آن نیست
و از روی شماره ی پلاک آن فرد قابل شناسایی و پیگیری است

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط