🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مطالبات قانونی کارگر در صورتیکه رسید دریافت حقوق را امضا کرده باشد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۱۰

با سلام
مدت 13 سال است که در یه شرکت مشغول به کار بودم و اخیرا اخراج شده ام . شرکت در مقطعی سنوات پرسنل رو تسویه کرد و از اون به بعد ماهیانه در فیش حقوقی پرداخت می کنه . در مراجعه به اداره کار طبق قانون همه پرداخت ها علی الحساب منظور می شه و کازفرما باید مابه التفاوت سنوات رو به قیمت روز پرداخت کنه .
از اون جایی که تعدادی از پرسنل سنوات پرداخت شده ماهیانه رو به پیشنهاد شرکت ، در یک شرکت سرمایه گذاری مرتبط با محل اشتغال سرمایه گذاری می کنند مبلغ سنوات به عنوان کسورات کسر و به شرکت سرمایه گذاری منتقل میشه .
شرکت از اندوخته سرمایه گذاری پرسنل به عنوان اهرم فشاری در برخورد با پرسنلی که اقدام به شکایت جهت مطالبات قانونی می کنند استفاده می کنه و اندوخته اونها رو بطور کامل پرداخت نمی کنه (که این خود تخلف هست ) و با تاخیر زیاد اقدام به پرداخت می کنه تا در نتیجه پرسنل رو مجبور به مصالحه و تسویه حساب با محاسبات مد نظر خودش بکنه . لازم به ذکره که شرط تسویه حساب صندوق سرمایه گذاری ، تسویه حساب با شرکت محل اشتغال هست .
سوال :
اگر پس از شکایت و پیگیری از طریق اداره کار بخاطر سرعت بخشیدن به دریافت مطالبات و جلوگیری از سوءاستفاده شرکت اقدام به مصالحه و تسویه حساب و دریافت مطالبات با شرکت بکنم . پس از دریافت وجه از شرکت و تسویه حساب هلی مربوط به صندوق سرمایه گذاری ، جهت احقاق حق و مطالبه مابه التفاوت سنوات و سایر مطالبات قانونی تضییع شده ، امکان شکایت مجدد و پیگیری قانونی هست یا خیر ؟! اگر هست طبق کدام ماده قانونی ؟!
سپاس از راهنمایی و لطف شما

۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از تسویه حساب توسط کارفرما باز هم میتوانید از طریق اداره کار محل خدمت اقدام به شکایت نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۱ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

بله همیشه به همین صورت میباشد و معمولا در زمان ترک کار و یا تسویه حساب با کارگر از او رسید گرفته میشود ولی حتی پس از آن نیز میتوانید شکایت خود را علیه کارفرما برای مطالبه حقوق معوقه و سنوات و ... تنظیم نمائید.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط