مطالبه افت قیمت خودرو بر اساس تامین دلیل بدون مبلغ

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱

سلام، مرداد تصادف کردم. تامین دلیل گرفتم و قسمت آسیب دیده رو قید کرده ولی مبلغ افت رو نزده. دادخواست حقوقی دادم با تامیل دلیل و کروکی. آیا قاصی به تامین دلیل استناد میکنه و مبلغ افت تعیین میشه؟ چون ماشین رو تعمیر کردم و به خاطر شرایط مالی فروختمش.

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله تامین دلیل شما در مرجع قضایی قابل استناد است منتها ممکن است قاضی تشخیص دهد که به کارشناس رسمی دادگستری ه خود انتخاب می‌کند ارجاع شود برای مطالبه افت قیمت خودرو نیز بهتر است دادخواستی به طرفیت شخصی که مقصر حادثه بوده به همراه بیمه اقامه گردد

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
میتوانید از دادگاه تقاضای ارجاع به کارشناسی را نمایید .

با سلام برای تعیین میزان افت قیمت نظر کارشناسی نیاز است.

با سلام
جهت تعیین میزان خسارت بابت افت قیمت خودرو، موضوع به کارشناسی ارجاع می گردد.

بادرود
قاضی ممکن است به تامین دلیل استناد کند، اما برای تعیین مبلغ افت قیمت، نیاز به مدارک و شواهد بیشتری دارید. بهتر است مدارک مربوط به تعمیرات و ارزیابی قیمت خودرو را جمع‌آوری کنید و از دادگاه تقاضای ارجاع به کارشناس جهت ارزیابی افت قیمت را نمایید.

بله اگر شرایط موجود باشد امکان مطالبه افت هست و فروش خودرو تاثیری ندارد.

سلام.برای دریافت کاهش قیمت مدل خودرو باید بالای ۹۸ باشد.درغیر اینصورت دعوا رد میشود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط