مطالبه تاخیر تادیه چک بدون برگشت زدن آن ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۳۹

سلام، من سه چک مجموعا ۱۱۰ میلیون با سررسید خرداد سال نود و پنج از شخصی دارم منتها به علت شرایط بد اقتصادی مشارالیه در آن زمان اقدام به برگشت زدن چک نکردم. آیا الان می‌توانم اقدام به شکایت و الزام به تاخیر تادیه چک نمایم؟

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله میتونید با برگشت چک و دریافت گواهی عدم پرداخت نمایید ، توجه داشته باشید خسارت تاخیر تادیه از تاریخ برگشت چک لغایت زمانی که شما در دادخواست خواسته باشید محاسبه خواهد شد .

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان

از زمان سررسید باید مطالبه نمایید و ممکن است قاضی آنرا مشمول مرور زمان بداند.

باسلام؛
امکان طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک وجود دارد اما با توجه به مرور زمان، خسارت تاخیر تادیه به چک تعلق نمی گیرد.

سلام ،حتما میتوانید این اقدام را بکنید ولی برای خسارت تاخیر تادیه نظر قضات متفاوت است .که نیاز هست قاضی را برای عدم اقدام بموقع مطالبه وجه چک متقاعد کنید .

سلام بله میتوانید خسارت تاخیر را مطالبه نمایبد

چک مذکور مشمول مرور زمان اسناد تجاری شده و به عنوان سند عادی می‌توانید در دادگاه حقوقی طرح دعوا نمایید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط