🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مطالبه حقوق معوقه یک راننده پایه یک کامیون به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۲۴

با سلام. بنده راننه پایه یک هستم.به مدت 5 ماه برای که کامیون ده چرخ کمپرس داشت کار کردم.در ابتدای کار ایشان حقوق مرا 1200 هزار تومان تعیین کرد.بنده از انجایی که تجربه کار با این نوع ماشین آلات را نداشتم و از حقوق ومزایای ان اطلاع نداشتم به ایشان اعتماد کردم و به کار خود ادامه دادم.بعد از اتمام کار و پرس وجو از جاهای مختلف فهمیدم که حقوی که برای من تعیین شده خیلی کمتر از حد معمول میباشد و بنده درخواست حقوق ماهیانه 1300 هزار و عیدی به ازای هر ماه 100 هزار را دادم. ایشان قبول نکرد ودر ضمن مدعی است که بیش از حقوق تعیین شده به من پول داده و کارت هوشمند بنده را الان مدت 6 ماه است که گرو کشی گرفته است.چند بار هم او را به خانه دعوت کرده ام ولی به توافق نرسیده ایم.میخاستم ببینم آیا قانون به من حق اقدام در مورد حقوق و مزایای من میدهد؟ و آیا گرو کشی کارت هوشمند بنده در عوض اختلاف حسابمان توسط ایشان قانونی است؟ درخواست عاجزانه دارم که مرا راهنمای کنید. از شما کمال تشکر را دارم.

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بین شما قراردادی منعقد شده باشد و حداقل حقوق کارگر و کارفرما برای شما در نظر گرفته شده باشد دیگر نمیتوانید به آن اعتراضی داشته باشد یعنی توافق کارگر و کارفرما نباید از حداقل حقوق کارگر در وزارت کار کمتر باشد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط