مطالبه وجه بابت دیه حمله سگ حقوقی است یا کیفری؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۶

با سلام:
سگ یک گله من را گاز گرفته است و از هویت دقیق صاحب آن اطلاعی ندارم ولی مدارک کامل (نظریه پزشکی قانونی) موجود است اگر به دادگاه حقوقی شکایت کنم آیا دادگاه به علت موجود نبودن هویت دقیق خوانده اقدام به انجام تحقیقات کشف هویت میکند یا دعوا رد میشود؟ و کلا آیا برای دعاوی حقوقی ماده ای مثل ماده ۱۰۴ آیین دادرسی کیفری وجود دارد یا خیر؟
از طرفی آیا لازم است مبلغ خواسته را دقیقا تعیین کنم یا طبق نظزیه پزشکی قانونی خود دادگاه محاسبه میکند؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتونید علیه شون شکایت کنید

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با درود کیفری طرح شکایت شود.
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد.

بادرودوسلام دیه برمبنای تصمیم پزشکی قانونی مشخص می شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید شکایت کیفری باید نمایید و دیه مشخص و پرداخت شود

با سلام و احترام تعیین دیه توسط پزشکی قانونی و به حکم‌دادگاه صورت میگیرد و شکایت دیه کلا کیفریست و در صورت عدم شناسایی مالک سگ دیه از بیت المال پرداخت میشود و اگر مالک سگ شناسایی شود شما در صورتی میتوانید از مالک مطالبه دیه نمایید که ایشان در نگهداری سگ قصور کرده باشند

با سلام و احترام
پاسخ سوال بنا بر ظاهر فرمایشات شما از قرار ذیل است :
۱-با توجه به اینکه موضوع سوال شما در قانون مجازات اسلامی در مواد ۵۲۲،۵۲۳،۵۲۴ و ۵۲۵ جرم انگاری شده است شکایت دارای جنبه کیفری می باشد.
۲-مجهول بودن هویت مالک حیوان نمی تواند روند تعقیب کیفری را موقوف نماید.
۳-چون موضوع شما جنبه کیفری دارد بنابراین مشمول ماده ۱۰۴ قانون آئین دادرسی کیفری نیز خواهد شد.
۴- تعیین مبلغ دیه پس از اظهار نظر کارشناس پزشکی قانونی توسط دادگاه رسیدگی کننده صورت می گیرد.

باسلام
فاقد جنبه حقوقی است شما باید شکوائیه تقدیم نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط