🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مطالبه پیج اینستاگرام به عنوان پیج شرکت بدون قرارداد

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰۰

من ۴ سال داخل شرکتی مسئول فروش بودم، قراردادی ننوشتیم و فقط چند ماه به صورت پورسانت و حقوق ثابت بودیم و بقیه تایم به صورت غیرحضوری و فقط پورسانتی کار کردیم و بعد من اونجا با خط مدیریت یک پیجی زدم و آنجا کار کردم. الان از اون شرکت خارج شدم و سیم‌کارت را به ایشان پس دادم و پیج را دارم، اما شماره و ایمیل و رمز خودم را وارد کردم، ایشون مدعی هست که چون مدت زمان حضورت در شرکت پیج زدی و حقوق ثابت گرفتی پیج برای شرکته نه مال خودت! در صورتیکه زحمتش رو خودم کشیدم و هیچ جا قرارداد ننوشتیم. ایشون تهدید کرد غیرمستقیم و گفت من می‌تونستم با سیم‌کارت که پیش من هست پیج رو برگردونم که نکردم و خواستم به تو اطلاع بدم قبلش. آیا می‌تونه؟ خواهشا راهنماییم کنید.

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیچ متعلق به شما است و با تغییر رمز میتوانید از آن استفاده نمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۴ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
پیج متعلق به کسی است که در حال حاضر شماره موبایل و ایمیل وی برای آن تعریف شده و رمز آن را در اختیار دارد.

باسلام پیج اگرباشماره تماس شماباشد وازهیچ اطلاع هویتی آنهااستفاده نمیکنید متعلق به شماست ونمیتواندپیج رابرگرداند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط