🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

معامله املاک چه زمان قطعی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۶

درود
در خرید فروش املاک از زمین باغی کشاورزی تا آپارتمان گرفته در صورت وجود سند رسمی دفترچه ای یا تک برگ به شرطی که معامله در دفتر اسناد رسمی یا بصورت ثبت الکترونیکی در بنگاه انجام بپذیرد به این صورت که چک ثمن تحویل و فروشنده امضای انتقال بدهد ۱۰۰% قطعی و بدون مداخله در آینده خواهد بود!؟ مثلا کسی مدتی بعد بیاید و بگوید این شخص در حضور شاهد این ملک را قولنامه ای فروخته یا فرض پدرش این را پیش تر با کاغذ عادی ولی با شاهد فروخته است میتواند ادعا کند؟ و اگر چنین باشد پس گناه معامله بی نقص استعلام شده بر مبنای سند رسمی خرید و فروش چه میشود
سپاس

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه در هر شرایطی امکان وقوع مسائلی که ذکر فرموده اید وجود داشته و از این حیث نمیتوان هیچ معامله ای را قطعی و بدون اشکال فرض نمود . البته وجود سند رسمی تا حد زیادی در برابر ادعاهای معمول با سند عادی دارای ضمانت بوده و محاکم در این رابطه سخت گیری زیادی به خرج می دهند .

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

درود. اولا عمل ثبت معاملات در بنگاه ها انجام نمیگیرد. بنگاه های معاملاتی دارای مجوز فقط ثبت در سامانه املاک و مستغلات را در مورد مبایعه نامه های تنظبمی توسط خود انجام داده و بعضی از آنها پرینت ارایه میدهند.
ثانیا. سند انتقال قطعی با طی تشریفات و اخذ پاسخ استعلامات مربوطه در دفاتر اسناد رسمی انجام میگیرد.

بسمه تعالی
همین که سند رسمی (در دفاتر اسناد رسمی تحت عنوان قطعی غیرمنقول ) مرسوم است ، بنام خریدار تنظیم وثبت شد و خلاصه معامله به اداره ثبت اسناد و املاک محل ارسال معامله قطعی است ، قطعی یعنی بدون قید و شرط ،

مشاوره‌های حقوقی مرتبط