معاوضه گوشی و پاوربانک و ایراد کذب نسبت به گوشی سالم

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۷

سلام، بنده یک گوشی که از خودم بوده رو با یک پاور بانک معاوضه کردم و با تیباکس برای یکدیگر ارسال کردیم، هم گوشی و هم پاور بانک به دست هر دو نفر رسیده. الان گیرنده میگه که گوشی شما سلامت باتری ۵۰ درصد هست و روشن و خاموش میشه ولی اصلا این طور نیست و حتی عکس رو دارم که سلامت باتری اون گوشی ۱۰۰ درصد هست و روشن و خاموش نمیشه. الان میگه شکایت می‌کنم، می‌خواستم ببینم به جایی می‌رسه؟ در صورتی که گوشی سالم هستند و ایشون به دروغ این حرف رو می‌زنه. اگر ممکنه راهنمایی کنید. ممنون.

۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتی که عیب مسبوق به سابقه باشد معامله فسخ است و شما ملزم به استرداد مبلغ ایشان خواهید شد

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام،اثبات این ادعا با شاکی است.شما هم در مقام دفاع اگر مدارکی دارید می توانید ارائه دهید.

با سلام
اثبات عدم سلامت باتری گوشی در هنگام معامله به عهده ایشان است.

سلام
در صورت شکایت ایشان شما باید مدارک و مستندات ثابت کنید که گوشی سالم بود.

با سلام اگر چنین ادعایی مطرح نماید باید همراه با مدارک مستند ومستدل باشد .

سلام اثبات موضوع بعهده ایشان است و شما نیز در دفاع میتوانید به مدارک خود استناد نمایید

ایشان مدعی خرابی می باشند و باید این موضوع را اثبات نمایند در غیر این صورت شکایت ایشان رد می شود.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط