🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

معنی تجدید وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۸۳۵

با سلام و عرض ادب
از فردی بابت شروع به کلاهبرداری از طریق ارائه سند مجعول شکایت کردم و طبق سامانه عدل ایران، برای وی هفته قبل ابلاغیه صادر شده و نوشته "ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد"
اما امروز نوشته "وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محکوم علیه تجدید" شد.

سوال بنده ار خدمت متخصصین عزیز:
۱- وقتی نوشته "ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد" یعنی ابلاغیه رو طرف پرونده رویت کرده و ابلاغ رسمی محسوب میشه؟
۲- وقتی نوشته "وقت نظارت به لحاظ عدم حضور متهم/ محکوم علیه تجدید" یعنی دادیار طرف رو به عنوان "متهم" تشخیص داده و اتهام متوجه طرف شده یا ممکنه باز هم به عنوان "مطلع" احضار بشه و ازش رفع اتهام بشه؟(تا این مرحله)

پیشاپیش از لطف شما عزیزان صمیمانه سپاسگزارم

۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت نظارت از امور داخلی شعب است به طرفین دعوا ارتباطی ندارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
وقت نظارت از امور داخلی شعب جهت ساماندهی به پرونده های جاری می باشد و ارتباطی به طرفین دعوا ندارد.

سلام
بله .وقت رسیدگی به صورت واقعی به متهم ابلاغ شده است .
وقت نظارت برای بررسی پرونده در زمان مشخص شده در هر پرونده تعیین می شود و به معنای متهم شده آن فرد نمی باشد .

سلام .در پرونده کیفری ۲ بار احضار میشود درصورت عدم حضور برای بارسوم جلب میگردد .

با درود ، اولا ابلاغات از طریق سامانه ثنا به طرف ابلاغ میشه ، طبق روند پرونده ، ابلاغیه قانونا بهش ابلاغ شده و به شعبه برگشت شده و ضمنا چون متهم در وقت مقرر در شعبه حاضر نشده ، قاضی دستور وقت نظارت به پرونده تعیین کرده و وقت نظارت صرفا تعیین وقت برای پرونده‌های داخل شعبه است، تا اون وقت تعیینی ،منتظر رسیدگی به پرونده مذکور باشند و ربطی به طرفین پرونده ندارد.

با سلام وقت نظارت مربوط به امور داخلی شعبه است و ربطی به ابلاغ و اصحاب دعوا ندارد.

عدم حضور متهم به معنی ابلاغ شدن نمی باشد و وقت نظارت مربوط به کارهای اداری شعبه است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط