🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مغازه اجاره داده شده و باید تخلیه بشه مبلغ رو بنده باید پرداخت کنم یا مالک؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۴

سلام ، مالک مغازه درخواست تجدید بنا داده بنده به عنوان سرقفلی دار موافقم اما مغازه اجاره داده شده و باید تخلیه بشه مبلغ رو بنده باید پرداخت کنم یا مالک ؟ در مدت بازسازی درآمدم از مغازه به کل قطع میشه تکلیف چیه ؟ با تشکر

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هزینه با موجر است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

علی القاعده موجر میتواند تخلیه انرا در قبال پرداخت حق سرقفلی بخواهد ولی ظاهرا با شما توافق نموده که مغازه نوساز تحویل شما دهد پرداخت ودیعه مستاجر به عهده شما بوده و موجر تکلیفی به جبران زیان ناشی از بیکاری شما ندارد

اگر موافقت نموده باشید یعنی در خصوص این مواردی که عنوان کردید اعتراضی نداشته اید و این اقدام علیه خود است و نمیتوانید این ضررها را از مالک مطالبه نمایید ، مگر اینکه قبل از اعلام رضایت این موارد را مطالبه کنید سپس به شرط پرداخت این مبالغ رضایت بدهید .

پرداخت هزینه ها با موجر است و شما وظیفه ای در قبال پرداخت ندارید مگر اینکه خودتان توافق کنید .چون از ابتدا با بازسازی ان موافقت نموده ایدضرر چند روز بیکاری بر عهده ی خودتان است .

مشاوره‌های حقوقی مرتبط