🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مفاد مندرجات در سفته بابت ضمانت انتقال سند آپارتمان

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۲

سلام، آپارتمانی معاوضه (تهاتر)کردیم، سند آپارتمان ما مشکل داره، باید کارهاش رو انجام بدیم بعد انتقال بدیم. اون شخصی که فروشنده هست میگه من به نام می‌کنم، شما در قبال سندی که میخوای به نام کنی تا مشکلش حل بشه، بهم سفته بده به اندازه قیمت سند آپارتمان. می‌خواستم بدونم توضیحات در سفته چی بنویسم
و چطور ارائه کنم سفته رو که سوءاستفاده نشه؟

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دریرارداد شرایط را ذکر نمایید و قید نمایید سفته جهت تضمین است

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

در مبایعه نامه ای که دارید مشخصات سفته قید شود که برای تضمین تعهدات میباشد.

سلام درقراداد به سفته باقید تضمین اشاره کنید

سلام قرارداد فی مابین و نیز در سفته بابت ضمانت بودن قید شود.

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که بهتر است در قرارداد به ضمانتی بودن سفته اشاره و روی سفته نیز تضمینی بودن را قید کنید.

با سلام،سفته بابت تضمین داده شود و شماره و شرایط تضمین در قرارداد بیان شود

با سلام
بهتر است در این خصوص قراردادی فی‌مابین تنظیم کنید و سفته را در قرارداد ذکر کنید و موضوع را به طور کامل ، شفاف و روشن و بدون ابهام در قرارداد تفسیر نمایید تا در آینده مشکلی پیش نیاید حتما مشخصات دقیق پلاک،موضوع تعهد ، زمان انجام تعهد ، میزان خسارات ناشی از ایفای تعهد یا وجه التزام را به دقت قید نمایید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط