مفهوم دادنامه ی بیان شده، چه میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۲۹

سلام
من تامین خواسته مهریه دادم و امروز رفتم اجرای احکام برای توقیف حسابهای همسرم. ولی در برگه نوشته بود فقط موجودی را توقیف میکنند. الان یک دادنامه در ثنا برایم ارسال شده:
صدور قرار تامین خواسته از اموال خوانده به میزان چهارصد عدد سکه ی تمام بهار آزادی دادگاه با بررسی محتویات پرونده، نظر به اینکه خواهان مستند دعوای خود را سند نکاحیه رسمی قرار داده که رونوشت مصدق آن به پیوست پرونده است لذا مستند به بند « الف » ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی و ماده ۱۱۰ همان قانون قرار تامین خواسته و حکم به توقیف از اموال خوانده به میزان فوق الذکر را صادر و اعلام می دارد. رای صادره حضوری و ظرف مدت ده روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در این دادگاه می باشد.
دفتر قرار صادره دادنامه فورا به خوانده ابلاغ و برای جلوگیری از تضییع یا تفریط خواسته، اجرا شود.
الان این یعنی چی؟
سوال دوم اینکه آیا جلسه ای تشکیل میشه برای قسط بندی سکه ها؟
و اینکه باید الان چکار کنم؟

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار تامین خواسته را اجرا کنید پس از صدور حکم مهریه انرا انجام دهید

گفتگو با وکلای آنلاین ۸ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

سلام
اولا دادنامه صادره به خواسته شما که صدور قرار تامین خواسته(توقیف اموال و حسابهای بانکی همسرتون در صورتی که مالی در اداره ثبت اسناد و املاک و همچنین در اداره پلیس راهور بصورت رسمی بنامش باشه میتونید بعد از درخواست استعلام نسبت به این دو اداره و همچنین درخواست استعلام و توقیف کلیه حسابهای بانکی وی درصورتیکه پول به حسابش باشه بنفع شما توقیف میشه)بوده است صادر شده است
ثانیا فعلا باید جلسه بابت مهریه شما تشکیل بشه تا بعد از صدور حکم قطعی مبنی بر محکومیت همسرتون به پرداخت مهریه و صدور اجراییه بعداز قطعیت دادنامه اونوقت بابت قسطی شدن یا نشدنش مشاوره بگیرید

فعلا قرار تامین‌خواسته صادرشده ( یعنی توقیف اموال ) بعدا جلسه رسیدگی مهریه صادرمیشود

سلام
هر میزان از اموال زوج را که معرفی کنید توقیف می شود

بسمه تعالی : در رای صادره شما را مجاز به معرفی وتوقیف اموال منقول و غیر منقول زوج دانسته و مجوز انسداد و برداشت و یا توقیف حسابهای بانکی را نداده وئ نممیتوانید حسابهای زوج را توقیف نمایید . لذا چنانچه از حساب بانکی و شماره های حساب زوج مطلع هستید چنانچعه اموالی را نتوانستید معرفی نمایید . حسابها را به دادگاه معرفی کنید تا دستور صادر شود و صرفا موجودی بانکی ایشان در زمان دستور توقیف خواهد شد لذا از موجودی بانکی ایشان مطمئن شوید .
دوم : چنانچه مالی از ایشان معرفی نمایید که تایید و ضبط گردد . ادعای اعسار ایشان پذیرفته نخواهد شد مگر بابت مازا د قیمت مهریه و کسری اموال ایشان . و اما چنانچه اموالی نتوانیدد معرفی نمایید رای دادگاه برای اخذ مهریه فقط تا تعداد ۱۱۰ سکه خواهد بود .
پیشنهاد بنده: از دستور موقت فعلا استفاده نکنید تا دادگاه ایشان را به پرداخت ۱۱۰ سکه محکوم نماید بعد از وصول ۱۱۰ سکه معرفی اموال شما را به مابقی تعدادسکه های مهریه خواهد رساند
نکته : فقط زمانی از برگه اجرایی که صادر شده بهروری کنید که اموال ایشان بطور کامل چهارصد سکه را پوشش دهد
در نهایت : اگر میتوانید زندگی مشترکتان را ادامه دهید و از رویه دادگاه و. اخذ مهریه فعلا خودداری فرمایید که امیدوارم سعادتمند باشید و خوشبخت

سلام
الان باید از طریق اجرای احکام اقدام به معرفی مال و توقیف ان نمایید
اما زوج حق اعتراض به قرار را دارد
در خصوص تقسیط نیز پس از صدور رای محکومیت و ابلاغ اجراییه اگر زوج اعسار بدهد بحث تقسیط مطرح خواهد شد

سلام قرار تامین خواسته که به شما ابلاغ شده است در راستای توقیف حساب زوج بابت وصول مهریه می باشد. در صورت تقاضای اعسار از جانب زوج حتما جلسه ای بابت تعیین تکلیف وضعیت مالی زوج و احیانا قسط بندی مهریه تشکیل خواهد شد که به شما نیز ابلاغ مربوطه صورت خواهد گرفت

مشاوره‌های حقوقی مرتبط