مفهوم قرار تکمیل تحقیقات و ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۱۸

با سلام، به دلیل یک شکایت از من بعد از دادرسی پرونده به دادگاه ارجاع شد، دادگاه پرونده رو مجددا برای تحقیقات مقدماتی به دادسرا برگشت داد و بعد از تحقیقات محلی و جلسه مواجهه، الان در قسمت پیگیری پرونده دیدم که توسط دادسرا "قرار رفع نقص/تکمیل تحقیقات" و بعد از آن "ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی" صادر شده است، لطفا بفرمایید معنی این قرار صادره و ارجاع به شعبه دیگر یعنی چی؟ سپاس از لطف شما.

۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نقص های پرونده توسط دادسرا تکمیل و مجددا به شعبه دادگاه ارسال شده است.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
نقائص پرونده توسط شعبه دادسرا برطرف و تحقیقات تکمیل شده و به دادگاه عودت داده می شود.

نقص تحقیقات رفع شده است و پرونده به شعبه ارسال گردیده است.

باسلام؛
دادسرا تحقیقات لازم را انجام داده و پرونده جهت رسیدگی مجددا به دادگاه ارسال میشود.

باسلام، پرونده ناقص ‌بوده که توسط شعبه دادگاه به دادسرا جهت تکمیل ارسال شده است حال دادسرا تحقیقات را کامل کرده و آن را به شعبه جهت رسیدگی ارسال کرده است.

باسلام دادسراتحقیقات راکامل کرده وپرونده برای صدوررای به دادگاه ارسال میشود وآنجابرای شماجلسه تعیین میکنندوجهت دفاع حاضرشوید

سلام باید تحقیقات تکمیل گردد و مجدد پرونده به دادگاه ارسال شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط