🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مفهوم نامه ی پزشکی قانونی چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴,۰۹۲

سلام
بنده امروز زمان طول درمانم تموم شد، ولی هنوز دستم که انگشت چپم خرد شده بود، هنوز بهبودی خودشو‌ بدست نیاورده، دکتر داخل پزشکی قانونی گفت، براش ارش بند دو بزنید و نامه داد بردم دادگاه منظورشون چی بوده؟

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارش، دیه ی غیرمقدر است که میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و کیفیت جنایت و تاثیر آن بر سلامت مجنی علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر کارشناس میزان آن را تعیین می کند.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۹,۰۰۰ تومان

با سلام ارش به دیه هایی گفته میشود که در قانون میزان آن بطور مقطوع تعیین نشده و پزشک قانونی طبق نظر تخصصی خود آن را تعیین میکند و معمولا درصد برای آن تعیین میکند. (درصد نسبت به دیه کامل مرد مسلمان)

سلام دوست عزیز
ارش در مورد دیاتی که قانون براش دیه ی مقدری ندارد توسط پزشکی قانونی تعیین میشود، معنای گواهی پزشکی قانونی شما اینست که انگشت شما بهبودی پیدا نمی کند و با انتظار بیشتر هم تغییر خاصی حاصل نمیشود، لذا ارش تعیین میشود و طبق درصدی که تعیین میشود دیه به شما پرداخت میشود.

با سلام
هرعضوی از بدن که دیه معینی نداشته باشد برای ان ارش در نظر میگیرند وبر اساس ان میزان صدمات ودیه شما مشخص می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط