🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مفهوم نمره اشتراکی در اسناد ثبتی زمین سال ۱۳۱۷ به چه معناست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۳

سلام، منظور از درج نمره اشتراکی در اسناد ثبتی زمین سال۱۳۱۷ به چه معناست؟ متشکرم.

۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
عددی است که معیار شناسایی املاک از یکدیگر می‌باشد و ترتیب اون بسته به زمان ثبت اون ملک و مجاورین داره.
بدین ترتیب اعداد کوچک‌تر مربوط به ثبت‌های نخستین و برعکس‌ست، شماره ثبتی رو نماینده با استناد به آخرین شماره ثبت شده در دفتر توزیع اظهارنامه اخذ می‌کنه و در هنگام تعیین شماره برای ملک مورد تقاضا درصورتی‌که مجاورین اون فاقد شماره باشن برای اونها نیز بایستی شماره تعیین و در تعریف حدود و مشخصات ملک مورد تقاضا شماره‌های مجاورین نیز بایستی مشخص شده باشه.
*ازین که بنیاد وکلا رو انتخاب کردید بی اندازه سپاسگذاریم.
بدروود

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۹۷,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۷,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
بر حسب ماده ۸ آئین نامه قانون ثبت اسناد و املاک :
در مستغلات برای هر ملک یک شماره و در املاک مزروعی نیز برای قراء و مزارع شش دانکی [شش دانگی] یک شماره اصلی منظور میشود و در صورتیکه مزرعه مشتمل بر قطعات مفروز و اعیانی و غیره باشد برای هر قسمت یک شماره فرعی از همان شماره اصلی منظور خواهد شد.

با سلام
اسناد مزبور می بایست بررسی گردد.

با سلام سند و سوابق ثبتی باید بررسی شود، شاید کلمه ای جا افتاده است.

مشاوره‌های حقوقی مرتبط