🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مقدار دیه متلاحمه انگشت شست دست چپ چقدر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۳۲

جراحت متلاحمه همراه با پارگی یک عدد تاندونهای باز کننده بند ابتدای انگشت شست دست چپ همراه با در رفتگی مفصل که تحت عمل جراحی جا انداختن و تعبیه ابزار ارتوپدی قرار گرفته است.
لازم است درطی دوماه آینده جهت معاینه مجدد مراجعه نماید

۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به پزشکی قانونی مراجعه فرمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان

سلام پس از طی طول درمان پزشکی قانونی صدمات وارده را تعیین می کند که ناحیه مذکور بدون عیب بهبود یافته یا خیر و سپس درصد را اعلام می‌کند فلذا جراحت متلاحمه قانونا طبق دیه سال ۱۴۰۱ برابر است با هجده میلیون تومان

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید

سلام پس از معاینه مجدد درصد دیه توسط پزشکی قانونی مشخص میگردد در حال حاضر نمیتوان اظهار نظر نمود

سلام.مقداردیه طبق نظر پزشکی قانونی، مستندرای دادگاه قرارمیگیردکه توسط اجرای احکام محاسبه میشود.

میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد

بدوا جراحت وارده می بایست توسط پزشکی قانونی تعیین شود، مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام ارزیابی خواهد شد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط