مقدار دیه موارد زیر چه مقدار است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۳

۱- کانون جراحت حارصه سمت راست پیشانی ۲-دامیه سمت راست پیشانی ۳-کانون حارصه ابرو همراه با کنده شدن یک چهارم موی ابرو راست(البته ابروها در اومده و جای زخم مونده)۴-کانون حارصه سمت راست ابروی راست۵-تورم خفیف دست چپ۶-خون مردگی خفیف زیر ملاحظه چشم۷-کبودی پلک بالای چشم راست۸-شکستگی انتهای استخوان بازوی چپ۹-حارصه قدام زانوی چپ همراه با کبودی
رو پیشونیم جای دوتا زخم مونده هم مونده

۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان

با درود بایستی ختم درمان از سوی پزشکی قانونی اعلام و درصد دیه مشخص گردد تا بتوان مبلغ را محاسبه نمود .

مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

باسلام دیه بر اساس درصدهای مشخص شده توسط پزشکی قانونی قابل محاسبه است

باید ختم درمان از سوی پزشکی قانونی اعلام و درصد دیه مشخص گردد تا بتوان مبلغ را محاسبه نمود .

با سلام
دوست عزیز نوع و میزان دیه توسط پزشک قانونی تعیین میشود.

سلام.میزان دیه توسط اجرای احکام با توجه به نظریه پزشکی قانونی محاسبه می گردد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط