🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مقدار دیه پاره شدن تاندون چقدره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۳

سلام و عرض خسته نباشید طی درگیری با یکی از دوستان به دست قسمت مچ دست راست بنده ضربه ای با چاقو وارد شد باعث پاره شدن تاندون E دست من شد و مجبور ب عمل ترمیم تاندون دست شدم و ۱۳ تا بخیه نیز خورد و تاندون دست نیز التیام یافته است ،مقدار دیه حدودا چقدر میشود؟

۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و بعدا توسط اجرا یاحکام محاسبه می گردد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با احترام دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گرددو محاسبه با اجرای احکام می باشد.

با سلام میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین میگردد و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین می گرددو محاسبه با اجرای احکام می باشد.

سلام.جراحات توسط پزشکی قانونی تعیین و مبلغ دیه به موجب حکم دادگاه در اجرای احکام محاسبه می شود....

سلام
مشخص نکردید جراحت وارده حارصه، متلاحمه یا سمحاق است لیکن با توضیح داده شده جراحت متلاحمه به نظر می آید که دیه آن معادل ۱۴میلیون چهارصد در ماه غیر حرام است

مشاوره‌های حقوقی مرتبط