🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مقدار دیه چقدر و چند درصد میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۳

در جواب پزشک قانونی اومده ۱_جرح حارص دست راست و پای چپ ۲_ شکستگی قوزک داخلی و خارجی ( درشتی نی و نازکی نی ) همراه با عمل جراحی و تعبیه پین ارتوپدی ۳_ پارگی رباط دلتوئید خارج مچ پای چپ ۴_ تورم انتهای ساق چپ ۵_ ترک خوردگی استخوخان پنجم کف پای چپ ۶_ آسیب پوسته استخوخانی استخوانچه کوبوئید مچ پای چپ صدمات اثر برخورد جسم سخت

۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی تعیین ارش از سوی پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر ( درصد ) از سوی قاضی رسیدگی کننده به پرونده انجام گیرد تا سپس متخصصین امر بتوانند اقدام به تعیین دیه تعلق یافته به شما نمایند .
موفق باشید .

گفتگو با وکلای آنلاین ۵ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

با سلام
درصدها بر اساس همین گواهی پزشکی قانونی در حکم دادگاه مشخص می گردد. آنگاه برای محاسبه در خدمتیم

ولی اگر عجله ندارید منتظر صدور دادنامه باشید و با ضرب درصدها در مقدار دیه سال ۹۹ مجموع دیات را محاسبه بفرمایید.

از طریق ارزیابی حقوقی و قسمت محاسبه دیه و با پرداخت هزینه مربوطه اقدام فرمایید.

سلام
با صدور دادنامه و تعیین مقدار دیه میتوان میزان آن مشخص نمود !

سلام
مقادیر توسط قاضی اعلام خواهد شد

با سلام
پس از صدور دادنامه .بر مینای دادنامه می‌توان مقدار دیه را مشخص کرد

مشاوره‌های حقوقی مرتبط