🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

مقصر حادثه تصادف ساکن شهرکرد می باشد چگونه از کرج شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۴۶

ساکن کرج هستم دو ماه پیش اتوبان کرج هشتگرد تصادف کردم، مقصر حادثه ساکن شهر کرد می باشد، کارشناس دادگستری ۶ میلیون افت قیمت لحاظ کرده است. بعد از مراجعه به شورای حل اختلاف جهت دادخواست مطالبه به من گفتن که باید از شهر کرد اقدام کنید!
چه راهکاری پیشنهاد می کنید؟
با تشکر

۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دعوای شما حقوقی بوده با توجه به اینکه ادرس خوانده شما شهرکرد می باشد لذا طبق قانون باید از همانجا اقدام نمایید، البته می توانید برای ثبت دعوا از طریق دفاتر خدات قضایی محل سکونت اقدام کنید اما پرونه شهرکرد رسیدگی می شود و برای جلسه باید انجا حاضر شوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

محل ثبت دادخواست شهرستان کرج ولی محل صالح برای رسیدگی شورای حل اختلاف شهرکرد میباشد

سلام
چنانچه بخواهید دادخواست حقوقی مطالبه بدهید دادگاه و شورای محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی ست

با سلام مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران چاره‌ای جز شکایت در محل اقامت خوانده ندارید

چون ادرس طرف شهرکرد هست . شورای حل اختلاف اونجا صالح به رسیدگی است . ولی برای ثبت دادخواست میتوانید به دفتر خدمات قضایی کرج مراجعه کنید

درود برشما

از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست رو تقدیم کنید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط