🎉 کد تخفیف ۲۵,۰۰۰ تومانی: BV25
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ملاقات طفل چطور لغو شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۷۵

سلام در برگه طلاقنامه و برگه قبل از طلاق قرار بر تحویل و تحول فرزند مشترک در روز پنچ شنبه تا جمعه بوده از ساعت ۱۵ روز پنجشنبه با مادر باشد تا ساعت ۱۷ روز جمعه ولی فرزند پسرم حاضر به رفتن نیست و با توجه به اینکه ۹ ساله هست مرکز مهر می‌گوید چون بالغ نیست شما باید بیاورید مرکز و در مرکز با مادر ملاقات کند و از همین ملاقات مادر سوء استفاده می‌کند جهت بهم ریختن اعصاب من و فرزند راهی دارد که ملاقات نباشد و فقط از فرزند سوال کنند که آیا حاضر به رفتن هستی یا خیر و چنانچه جواب داد دیگر ملاقاتی نباشد و آنجا وقت نگرانیم تا فرصت اذیت کردن فرزند و من از سوی مادر گرفته شود

۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص ملاقات دادگاه محترم صرفا مصلحت طفل را در نظر می‌گیرد موضوع شما به صورت کلی نیاز به بررسی بیشتر دارد

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۶۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۱۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۸۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۰۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

ملاقات فرزند قابل لغو شدن نیست، می توانید درخواست خود مبنی بر بررسی مصلحت فرزند را به شعبه تقدیم نمایید

سلام .ملاقات طفل حق محسوب میگردد و قابل سلب شدن نیست هرچند ک طفل مایل ب ملاقات نباشد

ملاک مصلحت طفل است، اگر مصلحت طفل اقتضا نماید بلی ممکن است

ملاقات حق والدین است در صورت عدم تمایل فرزند باید مراتب به اطلاع قاضی رسانده شود تا با رعایت مصلحت فرزند تصمیم گیری شود

با سلام ؛ با توجه به حق ملاقات مادر ؛ تنها با اثبات عدم مصلحت طفل ؛ می توان حق مادر را ساقط نماید که اثبات این امر مشکل بنظر میرسد

با سلام
مراتب را به شعبه صادر کننده حکم اعلام کنید تا در مورد آن رسیدگی کنند اگر لازم باشد تصمیم می گیرند با فرزند شما صحبت کنند

مشاوره‌های حقوقی مرتبط