🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ملکی را خریداری کردم که مستاجر در آن وجود دارد و تخلیه نگرده باید چه اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۲۶

با سلام

ملکی را خریداری کردم که در آن مستاجر وجود دارد . بنده نصف پول خانه رو موقع قولنامه پرداخت کردم , و بقیه مانده روز محضر . در حال حاضر خانه در دست مستاجر است و تخلیه نمیکند . من باید خانه را تحویل بگیرم و بعد پول را پرداخت کنم ؟ در ضمن در مباییعانمه آمده است روز محضر ملک به خریدار تحویل میشود . وقتی من ملکی رو تحویل نگرفته ام باید چی کار کنم ؟ در مبایعنامه حرفی از داشتن مستاجر و ... زده نشده . این خطای مشاور املاک بوده است ؟

من میخواهم در آن خانه سکونت کنم و الان نمیدانم چه کار کنم و 4 روز دیگه روز محضر من هست و ان پول هم وام مسکن هست که بانک میده . و تمام کار ما در بانک تمام شده است .

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به این که ذکر شده روز محضر ملک تحویل داده شود. باید تا اون روز صبر کرد. اگر مستاجر هنوز وجود داشته باشد شما می توانید عقد را فسخ کرده. فلذا برای اهمیت موضوع با وکلای یاسا تماس حاصل بفرمایید.

گفتگو با وکلای آنلاین ۱۹ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط