🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ملک مشاعی که شهرداری تحت تصرف خود در اورده

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۲

عرض سلام و خسته نباشید
من در سال 63 یک قطعه زمین مشاع به مساحت 200 متر از 12000منر خریداری کردم که بعد از گذشت چند سال شهرداری قسمتی از 12000متر زمین را به عنوان خیابان و قسمت دیگری از زمین ها را به عنوان فضای سبز تحت تصرف خود در اورده در ضمن اکثر خریداران زمین حاضر هستند . با کسانی که زمین خریداری کرده اند به شهرداری مراجعه کرده ایم و هیچ گونه پاسخی اعم از تفکیک اراضی یا پول زمین ها دریافت نکرده ایم .خواهشمند است راه حلی برای این موضوع درخواستی بنده ارائه بدید.
با سپاس و تشکر

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سامانه www.87132.ir شده و با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سامانه www.87132.ir شده و درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سامانه www.87132.ir شده و وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
با تشکر

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
آنلاین
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط