🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

ممکنه بخاطر خوردن یا آشامیدن باشه این پیامک؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۷

سلام
چند روز گذشته پیامک کشف حجاب برای ما ارسال شده و چون ماشین بنده به نام پدرم هستش برای ایشون اس ام اس اومده و باعث یکسری بحث بین ما شده در صورتی که همچین اتفاقی داخل ماشین من نیوفتاده و و اصلا خانمی داخل ماشین نبوده ما داخل ماشین با یکی از دوستانم بودیم
برای پیگیری با یکی از کادر پلیس امنیت تماس گرفتیم ایشون بعد از پرس و جو گفتند که ثبت این اتفاق توسط افسر انتظامی بوده و حتما این اتفاق افتاده و بعد گفتند که ممکن هست بخاطر ماه رمضان و نوشیدن چیزی یا خوردن خوراکی داخل ماشین این پیامک اومده باشه
یا اینکه اون افسر مدرکی دال بر انجام این کار توسط بنده دارد یا خیر؟؟
و این که اگر من پیگیری کنم و زیر بار نرم و شکایت کنم ارزشش رو دارد من بتونم ثابت کنم این موضوع رو یا نه؟؟
ممنون میشم کمکم کنید

۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر. معمولا این موارد اشتباها صورت میگیرد و باید پیگیری کنید و اگر جرمی صورت نگرفته است باید منکر شوید

گفتگو با وکلای آنلاین ۲ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۵,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۸۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان

مشاوره‌های حقوقی مرتبط