منافع مستوفات و مستعمل در عدم خرید کالا با باز شدن پلمپ

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳

با سلام و درود، اگر فروشنده تاکید کند به علت پلمپ و آکبند بودن کالا (مثلا گوشی موبایل) اول مشتری پول کالا را واریز کند بعد کالا را حضوری تست کند و بعد از واریز از مشتری بخواهد جهت تست، پلمپ گوشی را در مغازه باز کند و از سالم بودن وسیله مطمئن شود و مشتری بعد از باز کردن جعبه و تست دستگاه به شکل حضوری، بدون داشتن عیب فنی در محصول از خرید منصرف شود، با توجه به اینکه پلمپ اصلی کالا (مثل جعبه گوشی) باز شده و در بازار حتی اگر فقط پلمپ باز شده باشد و گوشی استفاده شده نباشد، به عنوان گوشی دست دوم شناخته می‌شود که این امر باعث افت قیمت کالا می‌شود، آیا فروشنده می‌تواند از قانون کالای مستعمل یا منافع مستوفات استفاده کند و از پس گرفتن این کالا خودداری کند؟ زیرا با بازکردن پلمپ جعبه گوشی کالا از حالت اولیه که فروخته شده خارج می‌شود یا حداقل گوشی را با کسر بخشی از قیمت به عنوان کالای دست دوم از مشتری پس بگیرد؟
با تشکر.

۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بستگی به نوع کالا، عرف بازار و توافق طرفین دارد.

گفتگو با وکلای آنلاین ۷ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۲۸۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۷۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۱۹۸,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان

با سلام
با کسر مقداری از ثمن جنس را مسترد نمایید

با سلام
عرفا پس از باز نمودن پلمپ کالا فروشنده می تواند از استرداد آن خودداری نماید یا در صورت تمایل، ثمن پرداختی را با کسر مبلغی از آن به خریدار بازگرداند.

درود بر شما، دوست گرامی می‌توان از مبلغ کمی کسر کرد و مسترد نمود.

سلام میتوانید با کسر مبلغی از ثمن ، جنس فروخته شده را استراداد نماید

مشاوره‌های حقوقی مرتبط